گروه تخصصی دبیران شیمی

هدف از تشکیل این وبلاگ همدلی و وفاق میان معلمان ودبیران شیمی سراسر کشور می باشد.

جوشاندن آب ، بدون گرما

دوشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۵۹ ب.ظ

به طور کلی در رساندن آب به نقطه جوش وقتی دما زیا د شود تعداد مولکول های بیشتری روی سطح آب قرار می گیرند و برخورد مولکول ها به یکدیگر زیاد می شود  و در اثر برخورد فشار در سطح افزایش می یابد که می گوییم فشار بخار آب زیاد شده است حال اگربا فشار هوای بیرون برابر شود آب شروع با جوشیدن می کند در حالت عادی اگر لیوان آب در دمای اتاق باشد آب بخار می شود ولی به جوش نمی آیدزیرا فشار هوا از فشار بخار آب بیشتر است.

طبق قانون بویل ماریوت چون سریع پیستون کشیده می شود دما ثابت می ماند فشار وحجم رابطه عکس دارند فشار هوای داخل پیستون کاهش می یابد وبا فشار بخار آب برابر می شود وآب به جوش می آید

 

برای دیدن به ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۰۸
اعظم حسین طلایی

نظرات  (۲)

۱۱ دی ۹۹ ، ۰۳:۰۲ پوریا کوچک بگی

Vvcxv

تا قبل از خوندن این توضیحات هیچ چیزی از این آزمایش نفهمیدم با وجود شما کامل مسلط شدم اجرتون با اقا امام زمان(عج)

الهم عجل لولیک الفرج

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی