گروه تخصصی دبیران شیمی

هدف از تشکیل این وبلاگ همدلی و وفاق میان معلمان ودبیران شیمی سراسر کشور می باشد.

جوش شیرین یا سدیم بی‌کربنات با فرمول NaHCO3 یکی از نمک‌های سدیم هیدروکسید در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این اسید با سدیم جایگزین شده‌است. این ترکیب، بی‌بو و بی‌طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است. بی‌کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است. نان های دارای جوش شیرین بر دستگاه گوارشی تاثیر نامطلوب دارد . PH معده در حدود 5/1  و این عدد بیانگر غلظت ئیدروکلریک اسید مترشحه توسط سلول های جدار معده می باشد وجوش شیرین چون کمی قلیایی است این تعادل را بر هم می زند. در مواردی به اشخاصی که معده ی آنها ترش می کند ( ریفلاکس معده دارند) پیشنهاد می شود ،برای خنثی کردن اسید معده کمی جوش شیرین در آب حل کرده و بخورند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۰۴
اعظم حسین طلایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی