جوش شیرین را در مبحث هیدرولیز چه نوع نمکی درنظر می گیرید?
شنبه, ۴ مهر ۱۳۹۴، ۰۵:۲۵ ب.ظ
جوش شیرین یا سدیم بیکربنات با فرمول NaHCO3 یکی از نمکهای سدیم هیدروکسید در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این اسید با سدیم جایگزین شدهاست. این ترکیب، بیبو و بیطعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است. بیکربنات جاذب رطوبت و بوگیر است. نان های دارای جوش شیرین بر دستگاه گوارشی تاثیر نامطلوب دارد . PH معده در حدود 5/1 و این عدد بیانگر غلظت ئیدروکلریک اسید مترشحه توسط سلول های جدار معده می باشد وجوش شیرین چون کمی قلیایی است این تعادل را بر هم می زند. در مواردی به اشخاصی که معده ی آنها ترش می کند ( ریفلاکس معده دارند) پیشنهاد می شود ،برای خنثی کردن اسید معده کمی جوش شیرین در آب حل کرده و بخورند.
۹۴/۰۷/۰۴