آیا قلیایی کردن اب اشامیدنی مشکل ایجاد نمی کند؟
pH بدن در حالت نرمال باید حدود 7/4 باشد که کاهش این میزان تا 7 باعث بیهوشی و حتی مرگ می شود . مرگ و زندگی سلول های بدن، مرگ و زندگی ماست. تمامی میلیارد سلول تشکیل دهنده بدن انسان دارای کمی خاصیت قلیایی هستند و برای پایداری عملکردشان، سلامت و زنده ماندنشان بایداین خاصیت را حفظ کنند. بااین حال فعالیت سلولی آنها سبب تولید اسید می شود این اسید نتیجه ی عملکرد و تولید انرژی سلول هاست. هر سلولی همراه تنفس خود، مواد معدنی متابولیکی از خود ترشح می کند و این محصولات متابولیسمی سلولی خود طبیعتاً اسیدند.
با وجود اینکه از این مواد اسیدی دفعی برای تولید انرژی استفاده می شود، نباید اجازه داد که در بدن انباشته شوند. به عنوان مثال می توان به اسید لاکتیک اشاره کرد، اسید لاکتیک اغلب دردناک است که در حین فعالیت بدنی به وجود می آید. بدن قبل از اینکه این اسیدها موجب سمی شدن سلول شوند و محیط سلول راعوض کنند، اقدام به خنثی کردن و سم زدایی می کند. بیشتر مردم و مشاورین کلینیکی براین باورند که سیستم ایمنی اولین خط دفاعی بدن است، درحالیکه اینگونه نیست. این سیستم اهمیت بالایی دارد اما بیشتر شبیه یک سرویس تمیزکاری پیچیده است. به جای آن ما باید به اهمیت تعادل pH به عنوان اولین ومهمترین خط دفاعی در برابر بیماری ها و برای سلامتی توجه کنیم.
برای از بین بردن سنگهای اسید اوریکی در کلیه یا مثانه آب آشامیدنی رو قلیایی می کنند. اخیرا شرکت های تبلیغات زیادی روی اب قلیایی بخصوص برای کنترل قند خون می کنند.
محیط بدن وقتی اسیدی شود بسیاری از بیماریها خود را نشان می دهند واگر بشود کمی بدن را به سمت قلیایی برد بسیاری از اعمال بدن بهتر صورت می گیرد اما با روشهای دیگر هم میتوان بدن را قلیایی کرد که یک راه ان خوردن اب لیمو تازه است
سنگ های کلیه وصفرا ومثانه در محیط ادرار اسیدی که منجر به دفع کلسیم می شود بیشتر تشکیل می شود واگر بدن قلیایی باشد این سنگ ها یا تشکیل نمی شوند یا کم کم حل شده ودفع می شوند. آب که قلیلیی شود باعث مهار بیماری ها از جمله پوکی استخوان می شود.
برخی مطالعات نشان میدهد که آب قلیایی روند افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش میدهد و سطح توتال کلسترول و تری گلیسرید در آنها کم میشود.
آب لیمو بخاطر یون سیترات بدن را قلیایی می کند که باز مزدوج اسید ضعیف خاصیت قلیایی قوی دارد. در بدن پس از یونش ترکیباتی بوجود می آورد که خون و محیط بدن را به سمت اسیدی کمتر می برد
اسیدی شدن خون ارتباط چندانی با اسیدی بودن ماده غذایی ندارد. پروتیین های حیوانی در ضمن متابولیسم سلولی pH خون را کاهش میدهند. یکی از دلایل پوکی استخوان خوردن زیاد پروتیین حیوانی است. پروتیین های گیاهی برعکس محیط خون را قلیایی میکنند.
برخی از تحقیقات نشان داده است که مصرف شیر و لبنیات نه تنها مانع از پوکی استخوان نمی گردد بلکه به دلیل وجود پروتیین حیوانی محیط خون را اسیدی کرده و باعث دفع کلسیم از استخوانها می گردد. البته بسیاری از پزشکان تحت تأثیر تبلیغات شرکتهای لبنیاتی خوردن شیر را مفید میدانند. شرکتهای بزرگ لبنیاتی به آسانی تبلیغات وسیعی به راه می اندازند و حتی پزشک مبلغ استخدام می کنند و سایت معتبر پزشکی راه می اندازند.