ماده سازنده پاستیل
پنجشنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ب.ظ
ماده اصلی سازنده پاستیل ژلاتین است که از هیدرولیز کلاژن ناشی از پوست واستخوان وبافت های هم بند حیوانات بدست می آید. ژلاتین پروتئین دارد و84.9 درصد آن را اسید آمینه گلیسین وپرولین است. می توانیم از ژل آگار که از یک جلبک بدست می آید وپکتین که نوعی کربوهیدرات گیاهی است جایگزین ژلاتین کنیم ولی اگر از ژلاتین استفاده کنیم پاستیل سفت تر میشود ولی ژله شل است زیرا درجه پلیمر شدن ژلاتین بالاتر از ژله است. توصیه پزشکی اینست که کودکان زیر 3 سال پاستیل نخورند اگر چه پاستیل در تقویت عضلات واستخوان مفید است. در کتاب شیمی دوم دبیرستان به اشتباه پلیمر الکنی را به پاستیل نسبت داده است.
۹۴/۰۵/۱۵