گروه تخصصی دبیران شیمی

هدف از تشکیل این وبلاگ همدلی و وفاق میان معلمان ودبیران شیمی سراسر کشور می باشد.

ماده سازنده پاستیل

پنجشنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ب.ظ

ماده اصلی سازنده پاستیل ژلاتین است که از هیدرولیز کلاژن ناشی از پوست واستخوان وبافت های هم بند حیوانات بدست می آید. ژلاتین پروتئین دارد و84.9 درصد آن را اسید آمینه گلیسین وپرولین است. می توانیم از ژل آگار که از یک جلبک بدست می آید وپکتین که نوعی کربوهیدرات گیاهی است جایگزین ژلاتین کنیم ولی اگر از ژلاتین استفاده کنیم پاستیل سفت تر میشود ولی ژله شل است زیرا درجه پلیمر شدن ژلاتین بالاتر از ژله است. توصیه پزشکی اینست که کودکان زیر 3 سال پاستیل نخورند اگر چه پاستیل در تقویت عضلات واستخوان مفید است. در کتاب شیمی دوم دبیرستان به اشتباه پلیمر الکنی را به پاستیل نسبت داده است.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۱۵
اعظم حسین طلایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی